Werken bij

Vacatures

Wij zoeken jou

Werken bij Bouwbedrijf Schimmel

Beste timmerman,
Het wordt niets zonder jou
Solliciteer bij SchimmelBouw

Schimmel Bouw zoekt per direct personeel:

  • Ervaren timmerman (fulltime)
  • Leerling timmerman (fulltime)

Tal van bouw, verbouw en renovatieprojecten wachten ongeduldig om vakkundig door jou onder handen genomen te worden. Voor onze projecten werken we met de allerbeste timmermannen. Als jij daar één van bent, dan werken wij graag met je samen.

En dat gaat er zo: elke dag start je om 7 uur met een bak koffie op de zaak. Gezellig, met z’n allen. Want dat persoonlijke contact, die goeie sfeer in het team zorgt dat je lekker in je vel zit!

Dan laad je in de werkplaats de materialen in voor die dag. In je eigen bus, waar alles op en aan zit wat je nodig hebt. Want wij geloven dat goed gereedschap het halve werk is. Bus vol? Project helder? Mooi, daar vertrek je alleen of samen met je maat. Ver rijden hoef je nooit, vrijwel al onze klanten zitten in de regio Utrechtse Heuvelrug.

Wij zorgen dat je goed klikt met je vaste maat, om elkaar te helpen en van elkaar te leren. Mocht je nog meer ambities hebben qua ontwikkeling: geef het bij ons aan. Bij Bouwbedrijf Schimmel hebben we er veel voor over om het beste in jou naar boven te halen. Daarom is ons team ervaren, goed opgeleid in het vakmanschap en het ambachtelijk timmerwerk. En op vrijdag maken we het extra gezellig, met z’n allen proosten op de prachtprojecten van ons bedrijf! En reken maar dat we zorgen dat we jouw werk financieel goed waarderen.

Want beste (leerling-) timmerman, bij Schimmel Bouw wordt het niets zonder jou!

Lijkt het jou wat? Graag vertellen we je meer. Neem contact op met Albert Wanner door te bellen naar 06 – 27 04 47 84, of stuur een mailtje naar info@schimmelbouw.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!