Expertises

Brand

Renovatie

Ook voor het onderhoud van uw woning(en) of bedrijfspand(en) kunt u bij ons terecht. Goed onderhoud zorgt er onder andere voor dat de waarde van uw eigendom behouden blijft en u uw optimale woon- of werkomgeving behoudt.

Meer over renovatie
Brand

Restauratie

Wij voelen ons thuis in bouwprojecten waar het gaat om liefde voor erfgoed en ambacht. Oude, vaak monumentale, bouwwerken krijgen steeds vaker een nieuwe bestemming; een schaapskooi wordt kantoor, een kerk verandert in wooncomplex of een landhuis wordt verbouwd tot horecabedrijf. Stuk voor stuk voorbeelden van herbestemmingen waarbij de karakteristieke en gezichtsbepalende architectuur vaak in tact dient te blijven, terwijl interieur en leefstandaard om modernisatie vragen.

Meer over restauratie
Brand

Verbouwing

Uw huidige woonomgeving voelt nog als ‘thuis’. Toch heeft u wensen ter bevordering van uw wooncomfort. Een aan- of uitbouw. Of wellicht wenst u uw huis geheel of gedeeltelijk te vernieuwen naar de huidige woonstandaarden.

Wij bieden u graag de helpende hand en adviseren u vrijblijvend of uw wensen en ideeën haalbaar zijn, zowel binnen het technische- als het kostenaspect.

Meer over verbouwing