Over ons

Over ons

Korte lijnen door persoonlijk contact

Wij zijn een klein bouwbedrijf. Door onze kleinschaligheid zijn wij sterk betrokken bij u als opdrachtgever, de lijntjes zijn kort en het contact persoonlijk.

Een bouwplan kan ons niet uitdagend en complex genoeg zijn. Wij zijn gewend aan moderne innovatieve constructies, bouwmethodes en technieken. Uiteraard zonder verlies van traditioneel vakmanschap.

We beschikken over een scherp oog; voor kosten, planning en kwaliteit. Deze elementen dienen continue in balans te zijn. Een strakke bouwregie en stipte planning zijn voor ons het fundament van ons werk. Persoonlijke betrokkenheid zorgt voor net die extra kwaliteit in uitvoering.

Bekijk recente projecten
Brand

Bouwbedrijf Schimmel

Al jaren lang een gevestigde naam

Al vele jaren werken wij met veel plezier voor particulieren, woningbouwcorporaties en gemeentelijke instanties. Particulieren: Denk hierbij aan kleine én grote verbouwingen, renovaties en restauraties. Woningbouwcorporaties: onderhoud, verbouwingen en grootschalige renovaties van (sociale) huurwoningen. Gemeenten: Onderhoud gemeentelijke gebouwen.

In Amerongen en omstreken is onze naam in deze marktsector stevig gevestigd.

Neem contact op

Een vak apart

Particulier opdrachtgeverschap

Naast woningcorporaties en gemeenten richten wij ons veelal op verbouwingen binnen het particulier opdrachtgeverschap. Ook hebben wij in de afgelopen jaren een aantal herbestemming- en restauratieprojecten mogen uitvoeren. Onder andere monumentale woningen, schaapskooien en kerken. Prachtig om te doen en een vak apart.